Loopwedstrijd

Op de loopwedstrijd was onze klas goed vertegenwoordigd. De helft van alle leerlingen liep mee en dat resulteerde in een aantal mooie prestaties. Femke behaalde de zilveren medaille. Een dikke proficiat aan alle deelnemers, want meedoen is belangrijker dan winnen!

Werken met chromebooks

Vanaf dit schooljaar werken we in de klas met chromebooks. We kunnen hiermee zelfstandig aan het werk om allerlei taakjes uit te voeren.

Leerlingenraad

In onze klas hielden we deze voormiddag verkiezingen voor de leerlingenraad. Kaithlyn, Femke, Mathis, Axel en Solara kregen de meeste stemmen. Hopelijk weten ze ons te verrassen met al hun leuke idee├źn!

Geluksvogels

Dit jaar werken we rond het thema geluksvogels. Deze voormiddag hebben we letterlijk enkele geluksvogels hun vrijheid gegeven. Hopelijk brengen ze ons dit schooljaar veel geluk!

Strapdag

Samen met de kleutertjes van de eerste kleuterklas maakten we een wandeling in Michelbeke. De weergoden bleven ons gelukkig goed gezind en we hielden het droog tot we terug op school waren.

Quelques questions pour toi.

Een nieuw schooljaar… een nieuw begin. We leerden elkaar wat beter kennen door mekaar te interviewen. Maar dat deden we niet in het Nederlands, maar in het Frans.

Zesde leerjaar – Michelbeke