Met het boek: ‘We gaan op berenjacht’ gingen we aan de slag in de klas. We vonden het boek zo leuk dat we ook ons grootouderfeest in dit thema hebben uitgewerkt. Dat iedereen genoten heeft is zeker. Wat een zalige momenten in de klas en op school!

Jules en Marie (onze klaspoppen) worden 3 en 4 jaar! Dat vraagt een feestje! We knutselden onze verjaardagskronen en hebben lekker gekookt voor het feest van Jules en Marie. 🙂

Voor ons thema ‘appels en peren’ gingen we naar de boomgaard van een kleuter van de klas. We konden samen rapen, plukken, ontdekken, en nog zoveel meer!

Naar aanleiding van Wereld-dierendag werkten en speelden we een week rond onze huisdieren. Er kwamen heel wat diertjes op bezoek in onze klas. Er waren kindjes die zeer gerust waren maar er waren ook bange hartjes. Er zijn angsten overwonnen. 🙂 Wat was het fijn om ook het verhaal van Franciscus te horen.

Wat was het leuk om elkaar terug te zien na die lange vakantie! Een paar nieuwe gezichtjes erbij maar zonder traantjes… 🙂 We genoten van het samen spelen en de klas te herontdekken.

Peuter en eerste kleuterklas-Elst