Schoolfeest St-Maria-Latem 1 juni 2024

Van harte welkom op ons gezellige schoolfeest op zaterdag 1 juni 2024! Kom na het optreden genieten van een heerlijke barbecue tussen 18u en 21u. Smullen jullie graag mee? Kaarten bestellen kan snel en eenvoudig via de knop hieronder.

Op het menu:

– Barbecue volwassenen (3 soorten worst, vleesspies, kotelet of kippenbout, ribbetjes met koude groenten en salades): €20
– Veggie volwassenen (veggie plank deluxe met rijstcrackers en tapenade, stukje wrap of croque, veggie gehaktschotel, gemarineerde komkommer of champignon, knapperig slaatje door ‘De Goede Zaak’): €22
– Barbecue kinderen: €10
– Veggie kinderen (macaroni met kaassaus en groentjes): €11

Wij willen jullie alvast hartelijk danken voor de steun!

Beste,

We vinden het belangrijk om jullie op de hoogte te houden van de dagelijkse activiteiten en ontwikkelingen van jullie kind in de klas. Daarom nodigen we jullie van harte uit om regelmatig een kijkje te nemen op onze klasblog.

Op de klasblog delen we updates over de lessen, bijzondere projecten, leuke anekdotes en andere wetenswaardigheden die plaatsvinden in de klas. Het is een geweldige manier om betrokken te blijven bij het leerproces van jullie kind en om een glimp op te vangen van de fantastische dingen die we samen bereiken.

Het proces is eenvoudig. Ga naar de klas van jouw kind en ontdek de boeiende wereld van het klaslokaal.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. Samen bouwen we aan een rijke leeromgeving voor onze leerlingen.

Solidaire schenking 22 april 2024
Bezoek van de paashaas 15 april 2024
Zwerfvuiltocht 15 april 2024
Bedankt voor jullie steun 21 februari 2024
Zwerfvuiltocht 22 september 2023
Onze tuin 22 september 2023
Onze school 15 december 2021