Gilles is jarig!

Gilles is jarig op 12 november, onze lokale verlofdag! Daarom kreeg hij zijn feestje op vrijdag 8 november! Daar keek hij lange tijd naar uit! Fier blies hij zijn kaarsjes uit! Dank voor al het lekkers! Het zag er prachtig uit! Ook dank voor de gevulde zakjes!

Louis is jarig!

Louis is jarig op 25 oktober, net voor de herfstvakantie! Onze brandweerman deelde aan iedereen een speciale kruidenkoek uit met een zelfgemaakte straat en matchbox autootje! Wat een verrassing! Hij koos ervoor om ze buiten op te smullen! Het drankje dronken we binnen. Kijk maar mee!

Griezel- verkleedpartij

Net voor de herfstvakantie mocht iedereen verkleed naar school komen!

Geniet mee!

De verjaardag van Amélina

Amélina is jarig op 22 oktober en dat vierden we! We werden getrakteerd op een heerlijke Minie Mousse taart. Want Minie…daar is Amélina dol op! Nog een sapje om door te spoelen! In een wip was alles op! Samen wat muziek maken hoort zeker bij een feest en daarna een beetje schminck.. een beetje want daar houdt Amélina niet zo van…

Schrijven in de verf

Wat is er leuker dan schrijven met een stokje of met de vinger in verf en scheerschuim? Geniet mee!

Herfst

We moeten niet ver gaan om te kunnen genieten van de herfst! heerlijk in de blaadjes spelen, aan de boom duwen, zelf een boom zijn, ruiken, voelen….Het is herfst!

Voetjes verven

Vier kleuters kozen ervoor om een konijntje te maken! Kriebel kriebel kriebel…een afdruk maken van de voetjes!

Naar de kermis!

Door het bloemencomité Michelbeke en Sociale werken H. en A. Decroo werden de kleuters getrakteerd op “eendjes vangen” en een ballonwedstrijd! daar werd er een hele tijd naar uitgekeken!

Op bezoek bij juf Cindy

Soms horen we iets boven ons! Wat zou dat toch zijn? Laat ons even een kijkje nemen!

Werelddierendag

Naar aanleiding van werelddierendag werd het thema dieren uitgewerkt in de klas en kregen we diertjes op bezoek in de klas!

Feest voor Oona

Oona was ook jarig in september en daar hoorde feest bij!

Even in de verjaardagsmap kijken wat Oona een groen of een rood gezichtje heeft gegeven..Bij goed weer eten we samen buiten! Dank je wel voor al het lekkers!

Feest voor Jaro

Jaro was jarig op 21 september en dat vierden wij! Met heerlijke cupcakes! We maakten ook muziek en Jaro wou veranderen in een tijger! Hartelijk dank voor het lekkers!

Strapdag

Samen met het derde leerjaar stapten we op 20 september langs het wandelpad! Lekker gezond en bovendien ook goed voor de natuur!

Eerste schooldag

Iedereen tevreden naar huis na de eerste dag

Feest voor Kobe

Feest voor Tristan

Op 9 september was Tristan jarig! Ook hij kreeg de verjaardagsmap mee naar huis en koos voor een cadeautje, een kroon, schmink, kaarsjes uitblazen, Eric het ezeltje…. Hij bracht ook lekkers mee! Hartelijk dank!

Tweede kleuterklas – Michelbeke