Sinterklaas en Piet lopen op het dak!

Feest voor oma en opa!

Een mooie ketting rijgen voor oma, een OOGappeltje knutselen voor de grootouders, brilletjes passen, was uithangen, spelen met knoopjes uit oma’s knopendoos, samen in boekjes kijken in onze snoezelklas, … En samen onder moeders paraplu in de vele regen. Leuke weekjes!

Thema: Pompoenen in de herfst!

Samen pompoenlichtjes knutselen en genieten van de sfeervolle lichtjes. We doen aan krullenbol en maken een spinnenweb. Ook allerlei andere opdrachtjes i.v.m. fijne motoriek kwamen aan bod: bolletjesslak, rekkerstaart bij de eekhoorn, spinnetjes in het web, kleurenherfstboom, stekelegeltjes, …

We maken samen pompoensoep en proeven van dit lekkers. Als slot vieren we een leuk herfstfeestje. FIJNE HERFSTVAKANTIE IEDEREEN!

Thema: Boodschappen doen!

We spelen ‘winkeltje’ in de klas. We leren betalen en boodschappen doen in de bloemenwinkel, fruitwinkel,… We knutselen onze eigen spaghetti met tomatensaus. We doen krullenbol en verfijnen onze motoriek bij het werken rond de regenboog. We gaan samen naar de markt en de supermarkt en we kopen alles wat op ons boodschappenlijstje staat. We proeven van de zure citroen en smullen samen van het zelf geperst fruitdrankje.

Er is er eentje jarig!

We vieren de eerste jarige in onze klas: Proficiat Chloé!

Welkom in ons klasje!

Een nieuwe start, een nieuw schooljaar, nieuwe vriendjes, nieuwe hoekjes, nieuwe afspraakjes,… We leren elkaar kennen en maken er een fantastisch schooljaar van!

We gaan op stap doorheen de school, we leren de andere klassen en juffen kennen en knuffelen met onze broers/zussen 😉

Tweede kleuterklas – Opbrakel