Amercian Games.

op 13 maart Trok het vijfde leerjaar naar Herzele waar ze zich mochten wagen aan allerlei Amerikaanse sporten en activiteiten. Hieronder vinden jullie enkele sfeerbeelden. De kinderen sporten goed en zich geamuseerd.

Veilig online!

De meisjes en jongens van het 5de en het 6de leerjaar kregen wat meer uitleg over de gevaren van bekende spelletjes en hedendaags apps. Veerle van Childfocus was onze gastspreker die ons de gevaren en tips rond veilig op internet surfen aanreikte. We mochten met onze grote groep gebruikmaken van de vernieuwde polyvalente zaal waar we ruimte zat hadden om de groepsopdrachten te doen. Een heel leerrijke les waarbij we veel opstaken.

Archeologisch museum Velzeke.

De leerlingen van het vijfde leerjaar starten elkaar met het thema ‘reizen door de tijd’. Daarom reisden we af naar het archeologisch museum om de allereerste mensen van wat dichterbij te bekijken. Onze gids Luc nam ons mee terug in de tijd met zijn boeiende verhalen over de Prehistorie en de Oudheid. De kinderen luisterden zeer aandachtig naar wat hij te vertellen had. Ze konden daarna dan ook op al zijn vragen antwoorden. Een heel leerrijke uitstap. Hieronder zie je enkele sfeer beelden

Uitstap naar het bos.

In de week van het bos gingen we met de hele school op bezoek in het Kloosterbos. We deden er een leuk bosspel en na het middageten konden we met onze vrienden leuke kampen bouwen.

Vijfde leerjaar – Michelbeke