MichelbekeBezoek de subpagina van deze schoolOpbrakelBezoek de subpagina van deze schoolElstBezoek de subpagina van deze schoolSt.-Maria-LatemBezoek de subpagina van deze schoolSt.-Maria - OudenhoveBezoek de subpagina van deze schoolZegelsemBezoek de subpagina van deze school

Maaltijden

Michelbeke

Klik hier  om het menu van Michelbeke te openen.

 

Opbrakel – Latem – Elst- Zegelsem

 (Alle soepen bevatten de allergenen:1,7,9,14)       

 

 

M A A N DA G

 

 

D I N S D A G

 

D O N D E R D A G

 

V R I J D A G

03/12 Pompoensoep

Kalkoengebraad (9-10)

Vleesjus (1-3-7-9)

Appelmoes

Aardappelen (14)

 

04/12 Tomatensoep

Vol au vent ( 1-7-9)

Komkommersalade

Mayonaise (3-10)

Rijst

06/12 Bloemkoolsoep

Kaashamburgers (1-6-7)

Ajuintjessaus (1-3-7-9)

Rode kool

Natuuraardappelen (14)

07/12  Preisoep

Tongrolletjes (4)

Dillesaus (1-3-7-9)

Broccolipuree (6-9-10-14)

10/12 Wortelsoep

Cordon bleu (1-6-7)

Vleessaus (1-3-7-9)

Spruitjes

Aardappelen (14)

 

11/12 Groentesoep

Kipfilet (7-9-10)

Zoetzure saus (1-7-9)

Sla

Gebakken aardappelen (7-9-10-14)

13/12 Minestronesoep

Spaghetti (1-3)

Bolognaisesaus(1-7-10)

worteltjes

14/12 Broccolisoep

Heekfilet(4)

Roomsaus(1-3-7-9)

Spinazie(1-7)

Puree (6-7-9-10-14)

17/12 Groentesoep

Mosterdgebraad (3-4-6-7-9-10-14)

Mosterdsaus (1-3-7-9-10)

Erwten

Aardappelen(14)

18/12

Tomatensoep met balletjes

Kippendonut

Champignonsaus

Peertjes

gegratineerde aardappelen

20/12 Bloemkoolsoep

Braadworst(1-6)

Vleesjus(1-3-7-9)

Witte kool(1-7-9)

Aardappelen(14)

 

21/12 Tomatensoep

Vissticks(1-4-7)

Ijsbergsalade

Mayonaise(3-10)

Puree(6-7-9-10-14)

 

Allergenen.

 

1.                          Granen en gluten

2.                          Schaaldieren

3.                          Ei

4.                          Vis

5.                          Aardnoot

6.                          Soja

7.                          Melk

8.                          Schaalvruchten (amandel en pistache)

9.                          Selder

10.                      Mosterd

11.                      Sesamzaad

12.                      Lupine

13.                      Weekdieren

14.                      Zwavelanhydride en sulfiet