MichelbekeBezoek de subpagina van deze schoolOpbrakelBezoek de subpagina van deze schoolElstBezoek de subpagina van deze schoolSt.-Maria-LatemBezoek de subpagina van deze schoolSt.-Maria - OudenhoveBezoek de subpagina van deze schoolZegelsemBezoek de subpagina van deze school

Maaltijden

Michelbeke

Klik hier  om het menu van Michelbeke te openen.

 

Opbrakel – Latem – Elst- Zegelsem

 (Alle soepen bevatten de allergenen:1,7,9,14)       

 

M A A N DA G

D I N S D A G

D O N D E R D A G

V R I J D A G

07/01 Bloemkoolsoep

Kalkoenrollade(9-10)

Champignonsaus(1-3-7-9)

Erwten

Aardappelen (14)

 

 

08/01 Wortelsoep

Barbecue brochette (1-3-6-7-10)

Salade

Mayonaise (3-10)

Krieltjes (7-9-10-14)

10/01 Kervelsoep

Spaghetti (1-6)

Bolognaisesaus (1-6-10)

Wortelen

11/01 Tomatensoep

Tongrolletjes (4)

Roomsaus (1-3-7-9)

Tomaatjes

Mayonaise (3-10)

Puree ( 6-7-9-10-14)

14/01 Groentesoep

Kalkoenschnitzel ((1-7-10)

Dragonsaus (1-3-7-9-10)

Appelmoes

Aardappelen(14)

 

 

15/01 Kervelsoep

Kippengyros (1-8-9-10)

Komkommersalade

Mayonaise (3-10)

Rijst

17/01 Spinaziesoep

Braadworst (1-6)

Ajuintjessaus (1-3-7-9)

Rode kool

Aardappelen(14)

18/01 Bloemkoolsoep

Macaroni(1)

Kaassaus (1-7-9)

Hesp (6-9)

Broccoli

21/01 Preisoep

Cordon bleu (1-6-7)

Espagnolesaus (1-3-7-9)

Spinazie (1-7)

Aardappelen (14)

22/01 Tomatensoep

Vol au vent (1-7-9)

Champignons

Ijsbergsalade

Mayonaise (3-10)

Gebakken aardappelen (7-9-10-14)

24/01 Groentesoep

Gehaktschotel (1-6)

Bechamelsaus (1-7-9)

Bloemkool

Puree (6-7-9-10-14)

 

25/01 Kervelsoep

Heekfilet (4)

op grootmoeders wijze (1-7-9)

Brunoisegroentjes (9)

Broccolipuree (6-9-10-14)

 

29/01 Tomatensoep

Varkensreepjes (1-7-10)

Geraspte worteltjes

Mayonaise (3-10)

Puree (6-7-9-10-14)

31/01 Cressonsoep

Hamburgers (1-6)

Mosterdsaus (1-3-7-9-10)

Witte kool

Bechamelsaus (1-7-9)

Gebakken aardappelen (7-9-10-14)

1/02 Courgettesoep

Vis vol au vent (1-3-4-7-9)

Wortelen en prei

Salade

Mayonaise (3-10)

Puree (6-7-9-10-14)

 

Allergenen.

 

1.                          Granen en gluten

2.                          Schaaldieren

3.                          Ei

4.                          Vis

5.                          Aardnoot

6.                          Soja

7.                          Melk

8.                          Schaalvruchten (amandel en pistache)

9.                          Selder

10.                      Mosterd

11.                      Sesamzaad

12.                      Lupine

13.                      Weekdieren

14.                      Zwavelanhydride en sulfiet